Ett problem med sexbrott verkar vara att det är svårt för polis och jurister att reda ut vad som egentligen hände. Min hittepå-startup Skinkfilmsbunkern löser detta smidigt. Affärsidén är att en kamera hängs upp i bostadens tak, i samtliga rum som den brunstiga bostadsinnehavaren kan tänkas vilja ha sex i. Kameran har tränats i att känna igen sex så att den börjar rulla automatiskt så fort showen drar igång.

Det fiffiga är att det filmade materialet sedan packas ihop till något hopplöst format och skickas krypterat till en server djupt ner i Morias gruvor. Ingen kan titta på det. Ingen av knulleristerna och ingen på företaget. Enda sättet för någon att få titta på filmen är om en domare beslutar det i samband med en rättegång. Då får en tekniker på något krångligt manuellt vis låsa upp filmen för ändamålet. Alla filmer som inte begärts ut förstörs automatiskt efter ett visst antal år.

Om detta fanns tror jag det hade känts konstigt i typ ett par månader men snart skaffats av typ alla som gillar att ligga med löst folk emellanåt. Såväl den som är rädd för att bli utsatt för övergrepp och den som är rädd för att falskt anklagas för ett. Kameran kan säljas på Kjell & Co för 995 kronor. Montering och batterier ingår ej. 

Skinkfilmsbunkern – När du är sugen på en bunker för skinkfilmer.

Mansbarnet