Nu har jag spelat en hel del timmar Apex Legends och är fortfarande kass. Lyckas nästan aldrig döda någon. Har jämt fel vapen uppe. Skjuter åt helvete. Ofta känner jag mig som en back urdruckna öl mina lagkamrater tvingas släpa runt på tills den äntligen skjuts sönder och kan kastas i en buske.

Jag kan inte förlika mig med detta. Apex Legends är en aktiv satsning från min sida. Jag sket i Fortnite för att jag var för sen. Folk hade spelat så länge när jag började bli intresserad att jag aldrig skulle komma ikapp. Apex Legends däremot, här var jag snabb. Och blev ändå en ölback.

Betänk också att jag i grunden begriper mig på på TV-spel. Antagligen ramlar det in en helt ny förälder-konsument då och då som glatt spatserat hem från Webhallen med sitt livs första Playstation. Den stackaren kan lika gärna spela med kontrollen i rumpan och en hink över huvudet, så kört är det.

Snälla EA, börja med speciella senior-servrar för oss som har jobb och familj och inte kan spela tusen timmar i veckan. Världen behöver korpen-servrar. 

Mansbarnet