Förra veckan fick en kolumn i Gp mycket uppmärksamhet. Förmodligen för att den handlar om en vuxen kvinna i Gävle som är så dålig på att laga mat att det slutar med att hon äter bara snabbmakaroner till middag. Kvinnan skyller sen fräckt sin misslyckade middag på samhället.

Äventyret börjar med att hon går in i en butik. Där passerar hon olika typer av kött och grönsaker, men inget av detta vet hon hur man lagar till. Stora förpackningar med linser nämns också. Jag blir nyfiken på affären. Hur skralt var det på hyllorna egentligen? Fanns det ingen ost som kunde piffa upp makaronerna en aning? Inte ens ketchup? Det här låter som en butik i Sovjetunionen. 

Ett tips från mig som går att ta till innan man blir så hungrig att man börjar tycka att invandrarna fördärvat ens middag är att googla de ingredienser som man har framför sig och lägga till Jamie Oliver, för den jäveln har gjort något riktigt gott av precis allt man kan tänka sig.

PS. Jag kom inte sist i bilförartävlingen. Fiende 1 blev sämst. Fiende 2 klarade sig överraskande bra. DS.

Mansbarnet