De två grejerna jag köper som genererar mest självhat, är Happy Meal och Kinderägg. För er som inte har barn och därmed slipper dessa produkter så är det förfärliga med dem att de båda innehåller en fullständigt usel plastleksak. Barnen får plastleksaken, fibblar med den i kanske en minut och glömmer sedan bort den. Inom kort är skiten slängd och påbörjar sin resa mot att fastna i halsen på en delfin.

Låt oss därför instifta en lag som säger att man inte får tillverka hur röviga plastsaker som helst. En skeptisk kommitté som tittar på det man vill tillverka och ibland bestämmer att nej, det här är faktiskt för dumt. Det här får ni bara lägga ner. 

Nu kanske någon tänker att det väl bara är att sluta köpa Happy Meal och Kinderägg, men så enkelt är det inte! Båda produkterna dyker upp när man är som allra mest sårbar och beredd att köpa ett ryskt sniper-gevär till barnen, bara de inte gnäller mer. Så nej, det måste tyvärr bli en populistisk plastlag.

Mansbarnet