Har kollat Kominsky Method med Michael Douglas på Netflix. Den var bra, men det som drabbade mig mest var Michael Douglas utseende. Han är 75 år gammal och makalöst attraktiv. 9 av 10 kvinnor skulle föredra att ligga med denna enastående gubbstrutt framför mig och då skulle den tionde förmodligen vara galen. Deprimerande naturligtvis.

Hur gammal Michael Douglas än blir så kommer han fortsätta vara snyggare än jag, det står fullkomligt klart. Även på dödsbädden när han ligger där och prasslar som en liten tunn skinnhög kommer fler föredra att ligga med honom. Så frågan är nu hur länge Michaels kropp måste vara död innan jag äntligen börjar framstå som det mer attraktiva alternativet. Jag gissar på tre timmar. Efter att liket hunnit kallna ordentligt tror jag faktiskt minst 6 av 10 kvinnor äntligen hade valt mig. In your dead face Michael!

Mansbarnet