Det är lite förvånande att så många centerpartister fortfarande verkar så sura för det här med sossarna. Jag trodde att man röstade på Centern för att man trivs i mitten och är lite å ena sidan, å andra sidan. Om man inte fattat att Centerpartiet är ett sådant parti borde namnet vara en ledtråd. Precis som att man får en ledtråd i Vänsterpartiets namn om att de förmodligen föredrar höjda skatter framför sänkt hummer-moms.

En annan rätt bra ledtråd är annars att Centerpartiets logga alltid ligger precis i mitten när partiloggorna radas upp någonstans. Precis bredvid sossarnas ligger den faktiskt. Mitt förslag till alla centern-väljare som verkar vara förstörda av att Ulf Kristersson inte blir statsminister, är att kanske rösta på honom nästa gång. Han har ju ett helt eget parti för alla som är galna i honom.

Att många hos Liberalerna är sura har jag ingen riktig åsikt om. Känns inte som att någon vet vad man ska ha Liberalerna till ändå, så deras väljare kan väl vara sura jämt om de vill.

Mansbarnet