Då är det dags att dra igång den här framgångssagan till blogg efter sommaren. Välkommen. För den som undrar har jag varit i Spanien och där sett en bläckfisk, samt blivit klar med säsong 2 av Westworld.

En väldigt svår säsong. Hur många tidslinjer var det? Vem visste att vem var robot? Vad äter Ed Harris för kosttillskott som gör att man kan skjuta honom med typ 10 revolverskott och det enda som händer är att han går aningen långsammare? Jag vet inte. Svåra serier brukar vara hjärtligt välkomna men det här var icke njutbart. (speciell shout out för övrigt till min kompis Samuel som mitt i säsong två fortfarande inte hade fattat att Ed Harris och William var samma person i olika ålder.)

Mitt förslag är att alla som sett klart säsongen får skriva ner vad som egentligen hände i form av en uppsats. Den som fattat det hela bäst har bevisat sig vara världens smartaste person och får i uppdrag att bygga en tidsmaskin. Obegränsade resurser tillgodoses av FN. När tidsmaskinen står klar skickar vi en stark och redig karl med stora handflator (Smed? Sjöman?) tillbaka i tiden. Hans jobb i det förflutna är att åka till inspelningsplatsen på den första inspelningsdagen och dela ut en tinnitusutlösande hurring till varje medlem i hela Westworld-teamet som straff för att de tänker göra en alldeles för komplex säsong.

 

Mansbarnet