Nu har jag varit frilansare i en dryg månad och följande har hänt:

Jag har gått ner tre kilo av att inte ha konstant tillgång till reklambyråns mötesbullar, utsökta äppelpajer och marabou-stinna kylskåp.

Januari var rätt stillsam och jag valde att mestadels tillbringa den med att ha ångest över att allt skulle gå åt helvete och att titta på The Office. R tjatade på mig att jag skulle njuta av ledigheten istället för att ligga där och osa inre stress, men jag valde alltså bort hennes på alla sätt solida råd.

Det här är inte första gången jag slarvat bort en ledighet. Innan jag började på F&B var jag ledig i nästan två månader och det enda jag minns av den tiden är att jag höll på att bråka med Jysk om ett duntäcke som var försenat.

Nu jobbar jag istället som ett svin. Allt känns fantastiskt roligt, men också nytt och därmed ansträngande. Ett jobb jag tackat ja till är så vanvettigt långt utanför comfort-zonen att jag blir svettig om fingertopparna bara av nämna det. Till råga på allt vill jag vara glad och trevlig hela tiden och det tar mycket kraft att upprätthålla den illusionen.

Det kommer helt enkelt bli lite mer sporadiskt med inlägg här en tid framöver tills någon form av rutin infunnit sig. Felåt.

Mansbarnet