Många års lyftande på gym, enligt gammal hederlig tungt och fel-princip, har gjort mig djävulskt stel. Det kan inte längre accepteras. Om utvecklingen håller i sig kommer det inom uppskattningsvis två år behövas komplicerade system av block och taljor för att resa mig från djupa fåtöljer. Jag ska alltså börja på yoga och äntligen bli den ninja jag hela tiden anat att jag är innerst inne. Men vilket ställe är bäst?

Jag söker efter ett yoga-ställe som är som ett yoga-ställe i Modern Family. Tjusigt som fan med en precis lagom ytlig hint av österländsk visdom i inredningen. Där ska finnas folk som dricker dyra alg-shakes, har mindfulness-appar i Apple watchen och där ska lukta väldigt gott. Folk ska inte prutta utan skam. Yogayama verkar rätt mycket på brief men jag kommer inte orka åka till Östermalm. Helst ska det här lagom magiska stället ligga i Katarina/Sofia. Tacksam för tips.

PS. Ingen jättevarm yoga heller, utan helt vanlig människo-temperatur i lokalen duger fint. DS.

 

Mansbarnet