Efter noga övervägande har jag kommit fram till att jag inte vill bli dödad av en haj. Först är det såklart obehaget i att slitas i stycken av en enorm hajkäft med dubbla tandrader, men det är inte huvudproblemet, det finns många dödssätt som är precis lika obehagliga. Men om jag blir dödad av en haj finns det stor risk för att liket kommer spolas upp på stranden efteråt och jag tror inte det är en bra look för mig. För det första är jag blek vilket aldrig är snyggt på stranden. Som söndertrasat hajoffer skulle jag nog antingen vara ännu blekare eller grisrosa efter att ha stekts i solen precis vid vattenytan under många timmar. Min kropp skulle säkert ha svullnat upp en del av att ha svalt en massa vatten. Badbyxorna lite på sniskan så att halva rumpan syns. Ett enda stort potentiellt tjockisskämt. Mina vänner skulle såklart hålla sig i skinnet en vecka eller två efter tragedin, men sen skulle vitsandet smyga igång. Först med viskande röster, strax efter begravningen helt öppet. Det nöjet ska ingen få. Nej till haj-attacker!!

 

Mansbarnet