Efter flera månaders otacksamt slit har jag alltså äntligen blivit upptäckt. Tänk att när den här bloggen startade i våras så hade folk fortfarande iPhone 6 utan S och ingen sån där märkvärdig penna som kan peka på en enskild pixel! Flytten har varit klar en tid men blivit några veckor försenad. Har det varit segt? Ja, det har varit segt. Att skriva på en plattform man vet kommer dö vilken dag som helst har bitvis känts som att organisera en romantisk skattjakt för någon man bestämt sig för att göra slut med.

Men nu är allt bra. På Café kommer jag nu kunna hitta nya läsare, njuta av en bylinebild som tyvärr inte blev särskilt bra, samt lyfta en lön som hade gjort Henning från Mina drömmars stad avundsjuk. Annars kommer det bli som vanligt.

Tack, tack, tack för att ni läst och spridit och hållit på. Hoppas ni följer med till mansbarnet.cafe.se

Mansbarnet